Bosmal Arjaan
ODEUR95ZA NOĆ
REZERVIŠITE
PREGLED 
DESTINACIJA  
HOTELSKI SADRŽAJI  

Hotel Bosmal Arjaan by Rotana je otmjen i savremen objekat u dinamičnom Sarajevu. Sa 132 potpuno opremljena dvosobna i trosobna hotelska apartmana, koji su prostrani i elegantno dizajnirani uz korištenje najnovije tehnologije. Dom daleko od vlastitog doma za sve goste koji tu borave kraće ili duže vrijeme, kao i za porodice koje traže udobnost i pogodnosti prilikom posjete ovom uzbudljivom gradu.

Ova elegantna, a ipak prijatna oaza nudi široku lepezu hotelskih usluga i prostora, uključujući moderan cjelodnevni restoran opremljen u životnom stilu, Urban café.deli, gdje se u opuštenoj atmosferi služe birana jela svjetskih kuhinja. Zatim, tu je i teretana te dvije potpuno opremljene sale za sastanke.

Uz prvorazrednu lokaciju blizu gradskog jezgra Sarajeva i njegovog najvećeg tržnog centra, samo 13 minuta vožnje autom od Međunarodnog aerodroma Sarajevo i kratkom vožnjom do glavnih znamenitosti grada kao što su Stari grad ili čuveni park Vrelo Bosne, poznat po prekrasnom izvorištu rijeke Bosne u podnožju planine Igman. Hotel Bosmal Arjaan by Rotana predstavlja izbor modernih putnika koji traže i cijene smještaj u luksuznom ali opuštenom ambijentu.

Bosmal Arjaan by Rotana
Milana Preloga 12
Sarajevo
Bosna i Hercegovina
T: +387 33 878 999

F: +387 33 878 998

Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine, prostire se u dolini rijeke Miljacke i u podnožju planine Trebević a okruženo je veličanstvenim Dinarskim Alpama. Jedna od najbolje čuvanih tajni Evrope, to je mjesto u srcu Balkana, gdje Istok susreće Zapad, planine grad a tradicija modernost.

Kao društveno, političko, privredno i kulturno središte države, ovaj grad nije samo jedan od najbrže rastućih poslovnih centara regiona već je odnedavno dobio i epitet turističke destinacije koju se mora posjetiti. Njegova bogata historija očarava, oslikana širom grada u njegovoj arhitekturi i muzejima. Stari grad, Baščaršija, koja datira još od vremena Osmanskog carstva, obiluje uskim ulicama prepunim dućana i mjesta za objedovanje, a tu su još i važni vjerski objekti te čuvena česma Sebilj.

Moderni dio Sarajeva je podjednako primamljiv. Sa prepunim restoranima i tržnim centrima te umjetničkim galerijama podjednako privlači i one poslovne ali i standardne turiste dok prirodne ljepote, od parkova do planina, okružuju ovaj kompaktni grad. Skijališta i planinska odmarališta udaljena su tek 40tak minuta vožnje od centra grada a Bosmal Arjaan by Rotana je savršena baza za goste koji nastoje na najbolji mogući način iskoristiti svoj boravak u ovoj očaravajućoj evropskoj destinaciji.

LOKALNE INFORMACIJE
Trenutni datum i vrijeme
Nedelja, 21 Apr 2024 - 10:38 (GMT +2)
Trenutni vremenski uslovi
Nedelja, 21 Apr 2024 @ 10:02 CET
4°C (39°F) Vlažnost: 93%
Vjetar: North West 4.12
informacije o valuti
Nedelja, 21 Apr 2024 @ 10:02 CET
BAM ~ Convertible Mark
1 USD = BAM 1.83   |   1 EUR = BAM 1.96
*Gore navedene kursne stope su međubankovne/srednje. Gotovinske i kartične transakcije mogu podlijegati domaćim dodatnim naknadama.

Bosmal Arjaan by Rotana nudi gostima savršenu kombinaciju hotela i doma, sa 132 potpuno opremljena hotelska apartmana, potpuno opremljenim kuhinjama, modernim sadržajima, najnovijom tehnologijom u sobi, luksuzom prostora i elegantnim namještajem. Upotpunjen poznatim standardima ugostiteljstva i usluga Rotane, koji stvaraju toplo, udobno i opuštajuće okruženje. Možete raditi, objedovati ili se opustiti u udobnosti svog ličnog hotelskog apartmana ili iskoristiti objekte koji su usmjereni na životni stil. Naš hotel odiše posebnom atmosferom zajednice.

Elegantno mjesto za ručavanje u srcu Sarajeva, Urban café.deli je mjesto za uživanje u opuštenom obroku, susretu s prijateljima za piće ili kafu, okupljanjem kolega i klijenata za opušteni sastanak ili brainstorming sesiju. Raskošan doručak na bazi švedskog stola i jela po narudžbi za ručak i večeru. Poslužujemo izvrstan izbor međunarodne kuhinje, kao i neke lokalne autentične bosanske specijalitete. Ovaj moderni restoran nudi unutrašnje sjedenje, kao i udoban salon kojeg gosti mogu nazvati svojim tokom boravka.

Bez obzira da li boravite u Sarajevu zbog poslovnih ili privatnih, Bosmal Arjaan by Rotana nudi niz modernih sadržaja kako bi osigurali udobnost i praktičnost Vaše posjete, a Vašu formu održite u našem fitness & Wellness klubu; sa teretanom, saunom, turskim kupatilom, parnom sobom i sobom za masažu. Ako trebate razgovarati o poslovanju s kolegama ili klijentima. Organizujte Vaš naredni događaj u našem hotelu koji nudi dvije potpuno opremljene sale za sastanke sa prostorom za rad, razgovor, društvene prigode te zahvaljujući našem high-tech zvuku - vizuelnoj opremi, povežite se sa drugima.

Uslovi korištenja
Politiku privatnosti
Cookie Settings
© AUTORSKA PRAVA 2024 Rotana Hotel Management Corporation PJSC.
KONTAKT
JEZIK
Meni
Ova stranica koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo i procijenili izvedbu naše stranice. Time što nastavljate posjet ovoj stranici Vi dajete pristanak da koristimo kolačiće.
Pročitajte našu Izjavu o kolačićima.
PRIHVATAM