Bosmal Arjaan
ODEUR104ZA NOĆ
REZERVIŠITE
UGOSTITELJSTVO 

Izaberite nešto iz ponude buffet doručka i à la carte ručka i večere u restoranu Urban café.deli. U prijatnom, opuštajućem i modernom café prostoru u kojem se služe jela internacionalnih kuhinja kao i neki autentični bosanski specijaliteti. Poručite Vaš obrok u kojem ćete uživati u komforu Vašeg apartmana uz 24-satnu poslugu u sobi koja Vam je na raspolaganju sedam dana u sedmici.

Na našim stranicama Rotana Times, pronađite sve najnovije ponude i promocije u svim našim restoranima ]
URBAN CAFÉ.DELI
Internacionalna kuhinja
FOTOGRAFIJE
JELOVNIK
POGLEDAJTE PONUDE

Urban café.deli je više od restorana. To je mjesto za društvena događanja i druženje, u kojem vladaju duh zajednice i dinamična atmosfera. Uz ležeran ambijent u stilu kafea, upečatljiv moderan dizajn te raznovrsnost jela i pića te ponude opcija za sjedenje, to je jedno od najdinamičnijih mjesta za sastajanje i restoranske ponude u Sarajevu. Popularno kako među hotelskim gostima tako i među stanovnicima grada.

Ovaj savremeni, boutique restoran za doručak nudi širok izbor svjetskih delicija a zatim, u prijepodnevnim satima, pretvara se u moderan deli concept koji mami ljubitelje kafe. U vrijeme ručka, čeka Vas u stilu café-a i služi sve od laganih jela do obilnijeg obroka, uz obiman à la carte meni iz kojeg možete odabrati jela po vlastitoj želji.

Uveče, Urban café.deli poprima malo formalniji pristup sa menijem koji uključuje neodoljiva jela poput pice, tjestenine, burgera i karija, kao i neke bosanske specijalitete koji gostima pružaju pravi ukus Sarajeva.

Radno vrijeme:
06:00 - 23:00

ROOM SERVIS
Internacionalna kuhinja
JELOVNIK
POGLEDAJTE PONUDE

Bilo da želite za sebe naručiti neko neobavezno jelo ili možda želite poručiti obrok za Vašu porodicu ili prijatelje, u komforu Vaše sobe ili apartmana, jelovnik u Bosmal Arjaan by Rotana hotelu nudi širok izbor jela koja odgovaraju svakoj prilici i ispunjavaju Vaše potrebe. Mi smo tek jedan telefonski poziv od Vas.

Radno vrijeme:
24 sata

Uslovi korištenja
Politiku privatnosti
Cookie Settings
© AUTORSKA PRAVA 2024 Rotana Hotel Management Corporation PJSC.
KONTAKT
JEZIK
Meni
Ova stranica koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo i procijenili izvedbu naše stranice. Time što nastavljate posjet ovoj stranici Vi dajete pristanak da koristimo kolačiće.
Pročitajte našu Izjavu o kolačićima.
PRIHVATAM